» LD Edil » Produse profesionale » Vopseluri decorative »SABULADOR

SABULADOR

Este o vopsea pe bază de apă pentru interior, dotată cu particulare reflexii luminiscente de nisip. Datorită uşurinţei în aplicare, SABULADOR permite crearea unor ambiente unice şi rafinate. SABULADOR este un produs lavabil  de o înaltă calitate şi care permite peretelui să transpire.

CARACTERISTICI:

Pentru obţinere culorilor din catalog este suficient a se amestecă SABULADOR cu o relativa cantitate de pastă coloranta numită COLORI . Doar pentru culorile din catalog începând cu culoare 600-612, SABULADOR se furnizează deja colorată.

APPLICARE:

Pentru a obţine efectul DUNĂ DE NISIP şi EFECTUL GRAND CANYON STRATIFICATO, se procedează în felul următor:
Efectul Dună de Nisip (pag. 1): se aplică şi se lucrează SABULADOR gradual pe o suprafaţa mică de circa 1-2 mp, utilizând o pensula specială PV 76.Tehnică aplicativa constă în a aplica vopseaua într-o cantitate mică şi cât mai uniform posibil, cu pensulări în toate direcţiile .După circa 5-10 minute la 20A°C, se retrece peste partea deja aplicată, utilizând aceeaşi pensula PV 76 dar fără material, încercând mişcarea şi lisarea acelei părţi cu granulometrie în toate direcţiile pentru realizarea dunei.
Efectul Grand Canyon Stratificato (pag. 2): se aplică şi se lucrează SABULADOR gradual pe o mică suprafaţa de 1-2 mp, utilizând pensula specială PV 76. Tehnica aplicativă constă în a aplica vopseaua în mici cantităţi cu pensulări oblice sau verticale şi lungi de 1-15 cm. După circa 5-10 minute la 20A°C, se retrece peste partea deja aplicată, utilizând aceeaşi pensula PV 76 dar fără material, încercând mişcarea şi lisarea acelei părţi cu granulometrie în sensul invers metodei de aplicare iniţială

DATE TEHNICE:

Greutatea specifică: SABULADOR: 1.300 A± 30 gr/LT. La 20A°C; PRIMART 600: 1.600 A± 30 gr/LT. a 20A°C. Diluţie SABULADOR este gata de folosire , PRIMART 600 (FONDUL PENTRU VOPSEA) 15-20 % cu apa.
Rentabilitate: SABULADOR circa LT. 1 pentru 10 - 12 mp pentru Efectul Dună de Nisip şi circa LT. 1 per 10 - 11 mp pentru Efectul Grand Canyon Stratificato; PRIMART 600 circa LT. 1 per 10 - 12 mp.
Ambalaj: SABULADOR este disponibil în confecţii de LT. 2,5 - LT. 5; PRIMART 600 este disponibil în confecţii de LT. 2,5 şi LT 5;
Temperatură de aplicare: min. +5A°C şi maxim +30A°C.
Uscarea: uscat 3 - 4 ore a 20A°C.                                                                                                                                                                                                                                                                                 Aspectul produsului: semilucios.
Rezistenza: după întărirea completă, se obţine o peliculă transpiranta cu o bună rezistenţă la şoc şi la o abraziune normală.
Lavabilitatea: cu apa şi detergent comun după 15 zile de la aplicare.
Curăţarea sculelor: cu apa şi săpun.
Conservare: în cutii bine închise chiar şi după utilizare la o temperatură de min +10A°C şi max. +30A°C.
Valabilitate: 2 ani circa.

NORME PARTICULARE DE SIGURANŢĂ:

A se evită contactul direct cu piele protejând ochii şi faţă, în caz de contact a se spăla imediat din abundenţă cu apa şi a se consulta medicul.

SABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADORSABULADOR