» LD Edil » Produse profesionale » Vopseluri decorative »MIRAFLOR

MIRAFLOR

Aplicare decorativă, formată din stratul de fond LAVABILE LUX şi Miraflor finisaj. Miraflor este un produs conceput pentru aplicatori profesionişti care sunt doritori de a reliza folosindu-se de creativitatea lor decoraţiuni pe diverse tipuri de suport că : lemn, placă conglomerată , gips, cărămidă, ciment, fier, aliaje uşoare -cărora li se va aplică un fond în tr-o culoare cât mai apropiată de cel al vopselei LAVABILE LUX.Miraflor este particular indicat pentru amenajarea de locuinţe, restaurante, hotel, bar, bănci, magazine, birouri, etc.
Miraflor oferă protecţie şi durabilitate,rezistenţă la murdărie,posibilitate reală la spălat.

PREGĂTIREA SUPORTULUI:

Pe suportul bine consolidat, se aplică un strat de fond LAVABILE LUX cu trafaletul din lâna cu păr scurt.După circa 4 ore la 20A°C se aplică următorul strat după care se începe aplicarea stratului de finisaj Miraflor.

APLICAREA STRATULUI DE FINISAJ MIRAFLOR:

Se aplică produsul cu trafaletul din lâna cu păr scurt, într-un mod foarte uniform după care se lucreza în funcţie de efectul dorit şi ilustrat în catalog folosind sculele exemplificate în catalog. Între primul şi al doilea strat se aşteaptă circa 6 ore la 20A°C şi nu se aplică la o temperatură mai mică e +5A°C şi nu mai mare de +30A°C sau pe suprafeţe expuse la soare şi vânt.

PRODUSE COMPLEMENTARE :

Miraflor Trasparente se utilizează pentru a tăia din intensitatea culorii.
Miraflor Opacizzante N. 314 pentru obţinerea unor culori lucioase şi satinate . Efectul satinato se obţine adăugând 10% Miraflor Opacizzante N. 314 în Miraflo finitura.
Toate culorile se pot combină între ele şi aplicate deasupra fondului LAVABILE LUX colorat sau alb.

DATE TEHNICE:

Greutate specifică: 1.060 A± 30 gr/LT. la 25A°C.
Diluţie: MIRAFLOR: gata de folosire; LAVABILE LUX: cu 10% apa.
Rentabilitate: MIRAFLOR 1 LT. pentru 4 - 5 m2 în funcţie de efectul estetic dorit; LAVABILE LUX 1 LT. pentru 8 - 10 m2 în funcţie de tipul suportului.
Temperatură de aplicare: între +5A°C şi +30A°C.
Uscare: departe de praf, după 2 ore la 20A°C; uscare după 8 ore la 20A°C.Uscare completă după circa 24-36 ore la 20A°C.
Rezistenţă la spălare: rezistă foarte bine la spălare cu apa şi detergenţi comuni.
Păstrare: în cutii bine închise chiar şi după utilizare la temperaturi superioare de + 5A°C şi inferiore + 30A°C. A se proteja de de ger şi soare.
Ambalaj: LT. 1 - LT. 5 pentru MIRAFLOR; LT. 1 - LT. 4 - LT. 12 pentru LAVABILE LUX.

MIRAFLORMIRAFLOR